Gå till innehåll

Nyheter

Här finner du löpande nyheter från oss på Centro.

Du kan också följa oss genom att gilla vår sida på Facebook.

Sök tjänsten som Utesäljare till region väst! 2020-01-10

Vill du bli en del av ett team med kunnig och serviceinriktad personal med målet att leverera branschens bästa kundupplevelse? Centro kakel och klinker är ett av de ledande företagen i sin bransch med ca 70 anställda och 11 butiker.

Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för B2B-försäljning, älskar att göra affärer och etablera goda kundrelationer! Du kommer att utgå från Centros butik i Mölndal, men ha region väst som ditt arbetsfält med fokus på Göteborg med omnejd. Du rapporterar direkt till Regionchef.

Läs mer och sök redan idag här!

Personalkonferens 13/12 2019-12-10

Vi ska bli bättre på allt vi gör! Därför har vi avvikande öppettider fredag 13/12 med anledning av en personalkonferens.

Centro Järfälla, Skarpnäck Solna, Täby, Kungsholmen, Älvsjö samt vårt huvudlager i Bro stänger kl 10:00. Centro Norrland, Uppsala, Norrtälje, Göteborg och Malmö håller däremot stängt hela dagen.

Vi ses!

Team Centro söker Innesäljare 2019-11-28

Titta hit du som är kakel- och klinkerpassionerad! Nu har vi en ledig tjänst som Innesäljare vid vårt huvudkontor i Järfälla redo för dig.

Läser mer och ansöker gör du här!

Julkänsla så det förslår den 6 dec 2019-11-27

Välkommen in till din lokala Proffsbutik den 6 december kl 10–13 för att avnjuta julens läckerheter med några av de bästa vi vet – Kakelproffsen. De dignande borden med smakfullt innehåll väntar dig!

Varmt välkommen!

/Team Centro

Jobba som Inköpskoordinator på Centro! 2019-11-15

Är du en självständig och driven person med erfarenhet av inköp? Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter hos en av Sveriges största kakel- och klinkerkedjor?

Team Centro stärker nu Inköpsavdelningen och söker därför dig som tycker att tjänsten som Inköpskoordinator vore en spännande och rolig utmaning att ta sig an härnäst!

Ansök redan idag här!

Avvikande öppettider under Allhelgona 2019-10-21

Under Allhelgona håller vi stängt lördagen 2/11 vid Proffsbutik Järfälla samt Kakel & Klinkerstudio Järfälla.
Välkommen in som vanligt fredagen 1/11.

Läs mer om årets avvikande öppetider här

Team Centro söker Butikssäljare till Järfälla! 2019-10-07

Titta hit du som vill jobba med världens bästa kunder i Järfälla! Nu söker vi två stycken Butikssäljare som tycker det är givande att ge service samt att ha roligt på jobbet. I tjänsterna ingår att arbeta över disk, kundsupport, orderhantering, orderplock samt lagerarbete.

Ansök redan idag här!

Fira Kanelbullens dag med oss! 2019-10-03

"Nä, nu blir det andra bullar av!". Välkommen in till din lokala Centro Proffsbutik, imorgon fredag, så firar vi Kanelbullens dag tillsammans.

Nu söker vi dig som Produkttekniker till Team Centro 2019-10-02

Är du en självständig och driven person med erfarenhet av undermaterial/byggkemi/kakel och klinker? Vill du arbeta med varierande uppgifter hos en av Sveriges största kakel- och klinkerkedjor? Då kan rollen som Produkttekninker hos oss vara din nästa utmaning!Är du en självständig och driven person med erfarenhet av undermaterial/byggkemi/kakel och klinker? Vill du arbeta med varierande uppgifter hos en av Sveriges största kakel och klinkerkedjor? Då kan rollen som Produkttekniker hos oss vara din nästa utmaning!

Läs mer och ansök redan idag här

Utbildningsdag 19/9 vid Kakel & Klinkerstudion i Järfälla 2019-08-23

Torsdagen den 19/9 stänger vår Kakel & Klinkerstudio i Järfälla kl 17.00 på grund av utbildning.

Varmt välkomna innan dess!

Sidor