Gå till innehåll

Kakelproffs

För dig som dagligen jobbar med kakel och klinker som plattsättare eller golvläggare så har vi Centro Proffsbutiker på fem platser i Stockholm samt i Göteborg, Uppsala, Norrtälje, Malmö och Örnsköldsvik. Behöver du kontakta någon av dem så kan du göra det här

Behöver du komma i kontakt med vår orderavdelning så kan du kontakta dem här eller direkt på 08-442 90 55 alternativt på order@centro.se

Vårt koncept är snabbt växande och målsättningen är att fortsatt vara bäst på att serva den professionella kakelmarknaden. Här på hemsidan hittar du all information om verksamheten, samt våra produkter och tjänster. Att vara proffskund hos Centro är enkelt, vi är tillgängliga och serviceinriktade till tusen. Vår erfarenhet av att serva den professionella kakelmarknaden är stor och vi tar lärdom av varje ny affär. 

Är du inte redan kund hos oss och arbetar med just kakel som exempelvis plattsättare, byggare eller inredare tycker vi att du ska ansöka om konto hos oss!

Det är rätt enkelt: Klicka på länken nedan, fyll i kontoansökan och signera sedan med Bank-ID. Vi gör en sedvanlig kreditkontroll och bedömning och återkommer till dig med information om din ansökan så snabbt vi kan.

Ansök om konto här!

På denna sida hittar du också information om vårt Centro Pro System samt de Steg 3-utbildningarna som vi erbjuder, både i fysisk och digital variant. 

Du vet väl att vi på Centro har en Mina Sidor funktion för dig som är kontokund som du når här. Där kan du söka efter produkter, se lagersaldon samt dina priser. Du kan också se dina order samt fakturor. Har du inte ett konto där sedan tidigare så klicka på knappen Registrera och följ instruktionerna.

 

Välkommen till Centro – av proffs, för proffs!