Gå till innehåll

Arkitekt och projekt

Centros projektavdelning med särskilt dedikerade medarbetare för områdena fasad, badhus, kommersiella ytor och bostadsproduktion sitter tillsammans med resten av försäljningsorganisationen i Stockholm. Närmare bestämt på Girovägen 3 i Veddesta, Järfälla.

Som arkitekt eller byggherre har du särskilda krav på sortiment, servicenivå och tillgänglighet. Centro erbjuder dig som arkitekt, inredare eller motsvarande vad vi menar är marknadens bredaste sortiment för stora som små projekt där keramiska plattor kan tänkas ingå. Allt från golv till vägg, från badrum till simhallar och från terrasser till fasader.

Bostadsproduktion, simhall eller fasadprojekt?

Beroende på vilken typ av projekt du arbetar med har vi på Centro specialister för respektive område och vid vår Kakel & Klinkerstudio Järfälla, som är vår konsumentbutik och huvudshowroom, återfinner du alltid Centros bassortiment i en inspirerande miljö. Har du inte möjlighet att hälsa på i Järfälla hittar du även showrooms i Örnsköldsvik, Uppsala, Göteborg och Malmö.   

Sortiment

Du kan söka i vårt digitala kakelbibliotek bland hela vårt ordinarie sortiment där du också finner högupplösta bilder på vårt lagerhållna sortiment. Priser som anges i på hemsidan är rekommenderade butikspriser inklusive moms. Du kan också låta dig inspireras i vårt inspirationsgalleri

Utöver vårt ordinarie sortiment representerar Centro ett antal ledande internationella varumärken på den svenska marknaden. De har alla gemensamt att de, liksom vi, är specialiserade på större byggprojekt och den professionella marknaden.

Kontakta Centro Projektavdelning

Projekt – arkitekter och inredningsarkitekter

Nyproduktion, bostäder, hotell, offentliga miljöer, kontor, fasad och simhall

E-post: projekt@centro.se

Andreas Ahlgren Niklas Ljungblad
andreas.ahlgren@centro.se niklas.ljungblad@centro.se
070-852 60 97 070-822 50 25

Projekt – avtalspartners och byggherrar

Nyproduktion, bostäder och småhus

E-post: projekt@centro.se

Per Andersson  Fredrik Sjögren
per.andersson@centro.se  fredrik.sjogren@centro.se
070-754 54 48  070-852 60 90

Lokala kontaktpersoner

Tillval och prover

Göteborg Malmö
mia.lilja@centro.se sabine.norgren@centro.se
072-180 02 53 072-180 02 90
   
Örnsköldsvik Uppsala
camilla.thelin@centro.se magnus.danielsson@centro.se
072-559 03 02 072-180 02 96